Office365 opetuksessa

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Valitse muu opetuksen järjestäjä

Office365-työkaluja voit käyttää monipuolisesti myös opetuksessa. Office 365:ssa voit luoda interaktiivisia tunteja, tuottaa, jakaa ja tallentaa tietoa sekä työskennellä ryhmässä ja keskustella.

Helsingin yliopiston henkilökunnalla on käytössään allaolevat Office365-ohjelmat. Lisätietoa ja ohjeita löydät Helpdeskin sivuilta.

Vuorovaikutus

Skype for Business Reaaliaikainen pikaviestintäohjelma, joka kertoo myös käyttäjien läsnäolotiedot. Kaikki käyttäjät voivat helposti ja nopeasti perustaa verkkokokouksen tarvittaessa, kokouksiin voi osallistua verkon yli omalla laitteella (työasemalla, puhelimella, tabletilla).
Yammer "Yliopiston sisäinen Facebook" tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen tiedon jakamiseen, osallistumiseen, osaamisen löytämiseen, tietämyksen jakamiseen.
Teams  Järjestä keskusteluja, hallitse tehtäviä ja tee yhteistyötä opiskelijoiden kanssa, jotta voit luoda mukautettuja oppimisympäristöjä ja vastata oppilaidesi yksilöllisiin oppimis- ja kehitystarpeisiin. Suunnittele opetustasi kollegoidesi kanssa ja/tai tee ammatillista yhteistyötä eri ryhmien kanssa.

Oman työn suunnittelu

Outlook Sähköposti- ja kalenteriohjelma

Tasks

Planner Plannerin avulla voit laatia työsuunnitelman, koota tiimin, määrittää tehtävät ja seurata työn edistymistä.
OneNote OneNote on muistikirjaohjelma, joka kokoaa muistiinpanosi yhteen paikkaan. Voit tehdä eri asioille (työ, matkat, harrastukset jne.) omat muistikirjat.

Tiedon jakaminen

OneDrive Pilvitallennukseen mm. tiedostojen jakamiseen toisille käyttäjille sähköpostin liitetiedostojen sijaan.
Class Notebook Luokan OneNote-muistikirja -sovelluksella opettaja pystyy nopeasti määrittämään henkilökohtaisen työtilan jokaiselle opiskelijalle, sisältökirjaston oppimateriaalin jakamista varten sekä yhteistyötilan oppitunteja ja opiskelutehtäviä varten.
Staff Notebook Henkilökunnan OneNote-muistikirjan luontisovelluksen avulla OneNote-muistikirja voidaan määrittää henkilökunnan jäsenille ja käyttää monipuolisen tiedon käsittelyyn ja jakamiseen.
Sway Swayn verkkopohjaisella piirtoalustalla voi tehdä esityksiä, joihin voi lisätä kuvia, tekstiä, asiakirjoja ja muuta sisältöä.
Forms Tee helposti kyselyitä esim. kurssipalautteen keruu.

Word
PowerPoint
Excel