Asiantuntijat: Mistä apua ja tukea

Tälle sivulle on koottu yliopistopalvelujen, tiedekuntin koulutusohjelmatuen ja opiskelijoiden ohjaus- ja tukipalvelujen asiantuntijoiden palveluja ja yhteystietoja.

Yliopistopalvelut

Yliopistopalveluihin kuuluvat niin kampusten lähipalvelutiimit kuin yhteiset palvelut aina opetus- ja opiskelijapalveluista muun muassa tutkimuspalveluihin, viestintään, ja henkilöstöpalveluihin. Yliopistopalvelujen yhteystiedot ja palvelut on koottu intranet Flammaan.

Tuki koulutusohjelmille

Koulutusohjelmien opetusta ja opetuksen kehittämistä tukevat asiantuntijat löydät omalta wiki-sivustoltaan. Sivustolle on koottu koulutusohjelmien listaukset ja tehtäväkuvaukset kunkin koulutusohjelman opetusta tukevista asiantuntijoista. Listat on tehty helpottamaan asiantuntijoiden löytämistä koulutusohjelman kehittämisessä ja arjen toiminnassa.