Kurssidor - instruktioner

Återställ

Välj annan undervisningsarrangör

Vad är kurssidan?

Kurssidan är en offentlig vy till den undervisning som erbjuds vid Helsingfors universitet. Studerandena ska ha tillgång via kurssidan till alla uppgifter, material och verktyg som behövs för att genomföra kursen. Även information om förhörsresultat eller den plats där resultaten ges ut ska meddelas på kurssidan.

Berätta studerande om ändringar under undantagssituationen på kurssidan

Informera studerande om de ändrade undervisningsarrangemangen på kurssidan eller berätta på kurssidorna var de kan hitta information om dessa ändringar. Du kan till exempel:

• publisera ett Meddelande för studerande på kurssidan eller
  • lägga till information till Avläggning av kurssen eller
  • skapa en Valfri extra sektion på din kurssida som förklarar de ändrade undervisningsarrangemangen.

Kom ihåg att lägga till en Moodle-länk på kurssidan, om du använder Moodle.

Hur kan jag redigera min kurssida?

Du hittar länkar till dina egna kurssidor enkelt via sidan Min undervisning (teacher.helsinki.fi). Alla kurssidor finns också i Tjänsten Studier (studies.helsinki.fi/studieutbud). Logga in på kurssidan med universitetets användarnamn och lösenord.

Mera information:undervisningsteknologi@helsinki.fi