Oman opetuksen hallinnointi

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Valitse muu opetuksen järjestäjä

Tästä osiosta löydät välineet, joilla voit hallinnoida opetustapahtumasi tietoja kurssisivuilla ja Weboodissa sekä ilmoittaa vastaanottoaikasi.

Kurssisivut

Kurssisivu kokoaa yhteen paikkaan kaiken kurssin suorittamiseksi tarvittavan tiedon opiskelijoita varten. Voit kurssisivun avulla esitellä opetuksesi sisältöä ja toteutusta, jakaa materiaaleja ja linkkejä sekä viestiä opiskelijoille. Myös kuulustelujen tuloksia koskevat tiedot tulee ilmoittaa kurssisivulla.

Kurssisivu luodaan automaattisesti kaikille Oodin opetustapahtumille. Kurssisivulle tuodaan valmiiksi kuvaustietoja Oodista sekä lukujärjestystiedot Optimesta. Opettajan tehtävä on tämän jälkeen lisätä kurssisivulleen kaikki muu olennainen informaatio.

Ohjeet ja vinkit oman kurssisivusi muokkaamiseen löydät järjestelmien käyttöohjeista.

Opetukseni

Opetukseni on opettajan henkilökohtainen sivu. Näet sivulla opetusaikataulusi ja voit lisätä sen sähköiseen kalenteriisi. Opetukseni-sivulla näkyvät myös kaikki Oodissa julkaistut kurssisi sekä linkit niiden kurssisivuille.

Opetukseni löytyy osoitteesta teacher.helsinki.fi.

Lisätietoa ja tukipyynnöt: opetusteknologia@helsinki.fi

Vastaanottoajat

Voit käydä syöttämässä vastaanottoajat Opetukseni-sivuilla. Vastaanottoaikasi julkaistaan opiskelijan ohjeissa.

WebOodi

WebOodin Oma Opetus -sivun kautta voit nähdä ja hallinnoida kurssiesi ja tenttiesi osallistujalistoja, arvioida opiskelijoiden kurssi- ja tenttisuorituksia ja lähettää tiedot rekisteröitäväksi, sekä katsoa saamaasi kurssipalautetta.

Ohjeita WebOodin käyttöön löydät Oodin tukisivustolta.

Optime

Optimesta näet meneillään olevan ja tulevan lukuvuoden opetuksen kalenterimuodossa. Optimessa voit tarkastella oman opetuksesi lisäksi myös mm. tietyn opintojakson tai koulutusohjelman opetusta sekä opetustilojen varaustilannetta. Huomioithan, että toisin kuin WebOodissa ja Opetukseni-sivulla, Optimessa näkyy myös luonnosvaiheessa oleva suunniteltu opetus.